Известие

Collapse
No announcement yet.

Моята бангия пак роди на Трак Дей-а

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колега, виж в AXM-Auto. Имало ги там по 10 лв. Има и няколко дена за доставка. Утре ще ида да проверя как стоят нещата там.
    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
    Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Днес питах за триъгълничето в АХМ. 23 или 25 лв. ми казаха

Comment

Та предположението на Bobo, че са стружки от шлайфа на главата преди време ми изглеждаше много логично, докато не видях металните парченца. Няма начин те да са от шлайфане. По-скоро е нещо счупено, което въпреки престоя от седмица и половина, не са го открили, ако въобще са търсили.

---------- Post added at 00:41 ---------- Previous post was at 00:38 ----------

Първоначално публикувано от digitalundgrd
        Майсторите, които не могат да ти обяснят какво и защо това се е случило 8000км след ремонта, същите които ти ПРАВИХА ремонта ли са (сервиза в Поморие)???

Ако са те, защо са ти искали пари за този ремонт при положение, че ТИ реално нямаш никаква вина за случилото се?
        Да беше там да чуеш обяснения... Неможело да е от ремонта, след като са минали близо 8000 км.

И да не пропусна: Платих си и още един междинен ремонт преди месец-два, защото ми течеше масло от силикона на картера. Та там след като го намазаха и затвориха наново, ми съобщиха честито, 50 кинта. + 2 седмици и половина колата в бокса, и 2 напразни разхождания, защото уж трябвала да бъде готова.
        Борко тъй като ти и предсава си нямаш от колата си и най вече двг в нея, ще ти кажа само това че ако имаше нещо забравено от мен в смукатителите или филтъра и всички въздуоводи това щеше да се случи малко след като ти си взе колата след осн. ремонт, който ти направиме по коледа и си получиме парите към края на февруари следващата година. Що се отнася до теча от картера понеже имаш кора от долу и нищо не си видял теча ти беше от кутията (семерина на дясна полуоска) и да не мрънкаш много и да ти се обясняваме ти го отстранихме, затова ти вземе пари. Затова как си се отърсил с 200лв за ремонт на клапани, нова гарнитура и разне дреболии за да стане колата мисля че не ти е паднала кожата от гърба и на 8000км не се чувствам виновен изобщо затова че старата ти кола продължава да се руши(май забрави колко си играх да ти напасвам капака след като го блъсна и не се отвари повече без да ти взимам пари).

от Гошо 145 3.0 V6
        ПС: Каолоян ти прави колата, Радо нея е докоснал

---------- Post added at 23:52 ---------- Previous post was at 23:32 ----------

Гошо 145 3.0 V6 (не издържа кутията за пистата)

-----------------------------proper----------------------------------------------------
        изтрит само абзаца свързан с прекратения/премахнат spam/спор по-долу!
        Last edited by proper; d.m.y г., 02:44.
        MAZDA 323 1.5 16V
        Alfa Romeo 1.7 16V 4x4

Comment

Днеска говорих с Радо... или поне се опитах. Каквото било било. Какво сте правили незнам. Важното е, че в крайна сметка колата си върви засега. Не искам да се заяждам с никого и да влизам в безумни спорове за това какво съм плащал и за какво са ми казали, че плащам.

Дано да няма повече ядове по глупавия туин спарк, че ми станаха банални тия фиатаджийски измислици. Макар че ме съмнява, поради щото не е открита причината за присъствие на тия железарии. И никой неможе да каже от какво са.

Хайде със здраве!

Comment

Нормално е да си ядосан след такава неприятна случка с колата. От опит знам какво е. Трошила ми се е колата много повече от твоята и не само едната , а всички които съм имал. Разбирам че искаш да разбереш причината, но не беше това начина.
            аиде със здраве и от мен.
            Гошо
            MAZDA 323 1.5 16V
            Alfa Romeo 1.7 16V 4x4

Comment

Преди време бях намерил на секънд хенд триъгълничета- 40 кинта ми казаха, че било едното. Затова си изрязах от поликарбонатна плоскост и ги лепнах със силикон. Сега е ОК!
              GTV 2000 T.SPARK 16V 150hp

Comment

Градски, аз си поръчах вече от АХМ. Онзи ден ми се отскубна и кората под мотора, та си поръчах нова, пак от там

Comment

Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
                  Градски, аз си поръчах вече от АХМ. Онзи ден ми се отскубна и кората под мотора, та си поръчах нова, пак от там
                  А кората на каква цена е ,аз си имам де ,но е кърпена тук таме
                  Fiat Bravo II 1.4 90hp
                  sigpic
                  Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Хмм... аз пък нямам кора под мотора ! дайте цена
                    ALFA ROMEO GTV 2.0 TS / Punto GT3 8V / BMW 530D E60

Comment

Споко де, сега чак влизам

Кора и аз имам, ама е понапукана тук-таме, особено след онзи ден.

В АХМ е 135 лв. с клубната отстъпка.

Comment

Хайде отклоняването от темата даприключи тук!!!!
                        Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от proper Покажи съобщение
                          Хайде отклоняването от темата даприключи тук!!!!
                          Това и за кората ли важи, Влади?

Comment

Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
                            Това и за кората ли важи, Влади?
                            Не разбира се Боре. Неща свързани с ремонта са си за тук, както и други процедури по колата...Всичко е ок.
                            Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

А втора ръка как върви ?
                              ALFA ROMEO GTV 2.0 TS / Punto GT3 8V / BMW 530D E60

Comment

Загадка. Не съм виждал такваз екзотика по моргите.

Comment

Working...
                                X